sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Despre cosmetica vegetala Yves Rocher

     
      La Cosmetique Vegetale este o cosmetica unica, creata pentru frumusetea si starea de bine a tutror femeilor. Prin imbinarea cunoasterii Naturii si a Cercetarii Stiintifice, La cosmetique Vegetale explreaza elementele vegetale cele mai active pentru a oferi raspunsuri adaptate tuturor tipurilor de ten, limitand totodata impactul asupra mediului inconjurator. Eficacitatea, senzorialitatea, toleranta si etica ne insotesc in calatoria descoperirii puterii infinite a vegetalului realizata de Cercetarea Yves Rocher.   
  • Gradina botanica Yves Rocher
      Este un adevarat muzeu viu al lumii vegetale continand peste 1100 de specii locale sau exotice. Un loc important de cunoastere a vegetalului, in parteneriat cu alte 400 de gradini botanice din intreaga lume, ea este o resursa inepuizabila pentru cercetarea Cosmetique Vegetale Yves Rocher.
  • Culturile bio Yves Rocher
      Ele se intind pe mai mult de 55 de hectare si sunt certificate Ecocert. Din anul 1997, Marca isi cultiva campurile prin practicarea agriculturii biologice, adica fara ingrediente de origine chimica, cum ar fi ingrasamintele, pesticidele sau erbicidele. Nu se realizeaza erbicidarea chimica a culturiii.
  • 20 de laboratoare expert
      Intraga cercetare Yves Rocher se realizeaza in laboratoarele proprii. 20 de echipe multidisciplinare lucreaza impreuna pentru a descoperi, a izola si a formula, pornind de la vegetal, compusi activi noi, texturi, culori si parfumuri.
  • O eficacitate superioara dovedita
     Fiecare dintre formulele Cosmetique Vegetale este verificata printr-o serie de teste riguroase.

     Inovatii Cosmetique vegetale


  • Celulele vegetale native 4g- Plantele au capacitatea de a se regenera la infinit datorita unor celule exceptionale: celulele vegetale Native. Incorporate integral in formule inedite, Celulele Vegetale Native 4g actioneaza asupra semnelor masive ale varstei.
  • Oligozide din mar- 8 ani de cercetare si 3 brevete pentru unul dintre compusii activi cei mai puternici ai Cosmetique Vegetale. Oligozidele de mar actioneaza asupra celor 3 parametri majori ai imbatranirii de la varsta de 40 de ani: ridurile, luminozitatea, fermitatea.
  • Guma de salcam- Salcamul din Senegal are incredibila capacitate de a se regenera atunci cand scoarta ii este deteriorata, recreandu-si materia cu ajutorul unei gume. Pornind de la aceasta guma, cercetarea Cosmetique Vegetale Yves Rocher a elaborat un extract creator de materie si fermitate pentru ten.
  • Serul activ de catina-Datorita structurii sale dense si ramificate, Catina, adevarata planta pionier, este capabila sa readuca la viata solurile secatuite. Chiar din inima pulpei sale, bogate in acid malic, si a samburilor sai bogati in fitoesteroli, cercetarea Cosmetique Vegetale a selectionat si a elaborat "Serul activ de catina" pentru un dublu efect de lifting: refacerea densitatii si sustinerii tenului.
  • Lucerna Bio- Un puternic activ anti-imbatranire, extractul de lucerna Bio recreeaza colagenul pielii cu +201%(teste in vitro). Eficacitatea sa  anti-imbatranire actioneaza asupra celor 3 aspecte ale imbatranirii cutanate: netezire, protectie, luminozitate.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu