marți, 19 mai 2015

Epilarea ca la carte se poate obține și acasă!



         Vara vine cu pași repezi și orice femeie își dorește să aibă o piele netedă și catifelată și, mai ales, fără iritații.
         Tocmai de aceea, trebuie respectate câteva reguli simple pentru a evita eventualele neplăceri: evitarea expunerii la soare sau la solar fără protecție solară în prima zi de după epilare, iar când acest lucru nu este posibil, să se folosească o cremă cu SPF; pentru ameliorarea durerii simțite la epilare este importantă și perioada în care se realizează epilarea (în timpul menstruației firul de păr crește mai greu , iar efectul va fi mai lung dacă epilarea se face în această perioadă).
         Cea mai răspândită metodă de epilare o reprezintă cea cu lama. Fiind comodă și rapidă, multe persoane aleg această cale.  Dar firele de păr cresc imediat (după doar câteva zile), devin mai aspre și se îndesesc.  Însă cel mai important lucru este că poate cauza foliculită (rădăcina firului de păr nu este eliminată și există riscul să se infecteze).
         Ca să nu mai existe aceste dezavantaje, avem la dispoziție tot mai multe modalități prin care să îndepărtăm firele de păr: crema depilatoare, epilarea cu ceară caldă, epilarea cu ceară de unică folosință, epilarea facială cu ceară rece, epilarea definitivă.
         În ajutor ne vin produsele profesionale  de epilat: încălzitoare ceară, rezerve pentru ceară de unică folosință, ceară tradițională, ceară la cutie de unică folosință, hârtie pentru epilat, uleiuri și emulsii, Kit-uri epilare pentru acasă, accesorii pentru epilat.  Astfel de produse găsim pe site-ul www.epilatpro.ro,  pe care îl recomand.
         Produsele sunt importate de la fabrici de renume din Italia. Firma Mezza Luna SRL are sediul în Constanța , iar comenzile se pot face direct de pe site sau telefonic. Livrarea se face în 24 de ore.
         Epilarea constituie un adevărat ritual de înfrumusețare, de aceea ne vom concentra în continuare asupra îngrijirii de după epilat (ca ultimă etapă în acest ritual). Am ales această etapă, deoarece am observat ca multă lume nu discută despre ea sau o omite (ceea ce nu e deloc bine).  Același site ne pune la dispoziție mai multe produse special destinate în acest scop: uleiuri și loțiuni. Acestea au rolul de a îndepărta urmele de ceară, calmează zona respectivă și previn iritațiile. Dacă sunt și cu extracte naturale, cu atât mai bine!  Când am mers la salon s-a utilizat după epilare ulei cu eucalipt. Mai jos avem descris un astfel de ulei, urmat tot de unul natural, cu extract de lămâie:

Ulei cu eucalipt calmant după epilare
Ulei cu Eucalipt calmant dupa epilare - 500ml
Fabricat din ulei mineral pur; se masează ușor pentru a curăța eventuala ceară rămasă pe piele.
Flacon 500 ml; Preț 35 lei


Ulei cu lămâie, tonic după epilare
 Ulei cu Lamaie dupa epilare - 500ml - ItalWax
Uleiul îndepărtează resturile de ceară perfect. Conține extract de lămâie și, de aceea, are efect tonic și proprietăți antiseptice, iar mirosul de citrice este unul foarte plăcut.

Flacon 500 ml; Preț 37 lei 

         În continuare, vă voi prezenta un produs de care consider că fiecare femeie ar trebui să se bucure : Kitul de epilare pentru acasă. Acesta conține: 1 încălzitor de ceară Free, 2 rezerve ceară cu Azulena, 1 rezervă ceară cu Titan Rosa, 1 rezervă ceară cu Miere, 1 pachet benzi de epilat de 100 bucăți. Prețul este 84 lei, redus de la 99 lei!
         Deci, în prezent, ne putem bucura de acest ritual și acasă. Cu produse și informații de calitate vom putea avea grijă de pielea noastră în permanență, de aceea trebuie să fim mereu la curent cu produsele profesionale apărute pe piață. Nu doar make-up-ul, pensatul, vopsitul părului ar trebui să reprezinte prioritățile unei femei. Și pentru epilat există sfaturi, îmbunătățiri și noutăți! Toate trebuie descoperite! Frumusețea e o artă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu