sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Review "PhiTopic Cream"

        Am cumpărat această cremă dintr-un salon profesional, varianta de 10 ml, la prețul de 110 lei. Nu se găsește în magazine, ci doar în saloane sau pe site-ul  oficial al companiei PhiAcademy (https://www.phishop.com/en/phitopic-cream-10ml-9pcs.html), dar și pe site-uri cu produse pentru microblanding. 
     Pe site-ul lor este mai scumpă, iar pe altele mai ieftină. Eu am luat-o în urma unei recomandări.


      Am căutat review-uri, dar nu am găsit. Se folosește în cadrul tratamentelor profesionale, așa cum este indicat pe cutie: PhiBrows, PhiLashes, PhiContour, PhiLings. Probabil de asta nu sunt păreri despre ea pe internet, pentru că nu este o cremă de uz comun, comercială. 
     În descrierea produsului scrie că este destinată pentru refacerea pielii distruse și sensibile. Nu am avut niciodată pielea  distrusă, nici acneică, ci doar sensibilă. Câteodată prea sensibilă. Scrie și că se folosește înainte de tratamentele mai sus menționate, ca un proces de pregătire al pielii. La salon mi s-a recomandat folosirea ei zilnic, acasă. Am început să o folosesc de două săptămâni, doar seara. Pe cutie scrie că trebuie și dimineața, dar cum nu am urmat/voi urma vreun tratament din aceeași gamă (Phi), o folosesc doar seara. Nici cantitatea de 10 ml, prea mică, nu îmi permite să o folosesc de 2 ori pe zi.
   Pentru pielea sensibilă este excelentă. Se absoarbe rapid în piele și miroase foarte frumos. Îmi place că fața devine mai catifelată și mai luminată. O folosesc și în zona ochilor, deoarece mi se pare destul de finuță. Chiar simt că acolo am cea mai multă nevoie.
   După cum scrie în descriere, funcționează ca o barieră de protecție, previne uscarea pielii și ajută la regenerarea ei. 
   Susțin faptul că nu usucă pielea. Din contră, o hidratează foarte bine, deși nu aplic multă cremă.
   Și nu în ultimul rând, existența ingredientelor cheie (niacinamide, uree, panthenol, unt de shea, tocopherol, alantoină, ulei de migdale dulci, acid hialuronic) mă fac să mă gândesc că într-adevăr are și proprietăți pentru prevenirea ridurilor.
   Nu mi-a cauzat nicio iritație/comedon/altă neplăcere.
  Deși este o cremă mai scumpă, iar cantitatea destul de mică (10 ml), se merită să fie cumpărată dacă se respectă un ritual de ingrijire mai riguros (gomaj săptămânal, protecție solară, tratamente de curățare și hidratare la salon, etc). Consider că așa aș fi mai motivată să cumpăr un produs profesional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu