miercuri, 5 martie 2014

Review "Masca pentru puncte negre Clearskin Avon"

   Descrierea produsului: Lupta impotriva punctelor negre, curata in profunzime si revitalizeaza pielea. Aplicati un strat subtire pe fata si asteptati pana devine alb. Clatiti cu apa din abundenta. Utilizati de 2-3 0ri pe saptamana.
   Ingrediente: Apa, Hydrated Silica, Ethylexyl palmitate, Propylene Glycol, Glicerina, Isoceteth-20,  Cocamidopropyl Betaine, Xanthan gum, Peg-7 Glycerylmcocoate, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Parfum, Dimethicone, Disodium Edta, Menthyl Lactate,  Isododecane, Lysine Carboxymethyl cysteinate, Chamomilla Recutita Extract, Polystyrene/hydrogenated polyisopentene copolymer, sodium c8-16 isoalkylusuccinyl lactoglobulin sulfonate CI 77891, CI 42090.
  
   Cantitate: 75 ml, pret:10-15 lei




   Parerea mea: Am folosit acest gel in ultimul timp, de 2-3 ori pe saptamana. Nu vad absolut nicio imbunatatire. Niciuna!! E clar ca aceste produse nu au rezultate, mai ales cu punctele negre de sub piele, care trebuie scoase la salon. Ce m-a uimit tare la ingrediente este polistirenul, dar si parfumul. Pentru ce e nevoie de parfum la un gel pentru puncte negre? Iar polistirenul mi se pare cam toxic pentru piele.  Locul parabenilor este luat de phenoxyethanol, alt conservant care poate da sensibilitate cutanata. Nu o sa-l recumpar!

Un comentariu: