miercuri, 23 iulie 2014

Review "Ulei extraordinar pentru păr sublim" L'oreal Paris Elseve

    Descrierea produsului: O textură magică, o combinație unică de flori rare, care au capacitatea de a transforma fibra capilară pentru obținerea părului sublim. Aplicați 3 până la 4 pulverizări pe tot părul. Înainte de șamponare pentru a hrăni intens fără să încarce; înainte de periere pentru a conferi părului o textură irezistibil de moale și mătăsoasă; la finisare pentru obținerea părului sublim cu aspect satinat. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă.

  • 6 uleiuri de flori rare
  • utilizare universală
  • vitalitate surpinzătoare
  • păr foarte bogat
  • finisare satinată

   Ingrediente:  Cyclopentasiloxane, Dimehiconol, Chamomilla Recutita Extract/ Matricaria Flower Extract (extract de mușețel), Cocos Nucifera Oil/ Coconut oil (ulei de cocos), Helianthus annus seed oil/sunflower seed oil (ulei de floarea soarelui), nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum  flower extract (extract de floare de nufăr), benzyl alcohol, cinnamal, linalool, linium usitatissium flower extract (ulei de in), caprylic/ capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract (ulei de monoi), bisabolol, glycine soja oil/ soybean oil (ulei de soia), parfum/fragrance      Preț: Aproximativ 30 lei
    Cantitate: 100 ml

    Părerea mea: În primul rând, vreau să spun că acest produs are o reclamă foarte bună, ce insistă pe acele uleiuri prețioase, rare. Într-adevăr, nu sunt uleiuri ce le avem la îndemână zi de zi si poate din acest motiv are "priză" la publicul cumpărător. Nu a fost nevoie să îl folosesc de prea multe ori, ca să îmi dau seama, având în vedere experiența cu majoritatea tipurilor de ulei folosite in ultimii 5 ani. L-am folosit înainte de șamponare pe lungimea părului, nu și la rădăcină. Nu dă un aspect de păr încărcat și nu e foarte uleios, cum e un ulei normal.  După spălare părul e mătăsos și atât. Și ceva strălucire. Efectul e similar cu cel al aplicării uleiului de măsline. Simplu, doar ulei de măsline. Produsul în sine e bun, doar că reclama mi se pare exagerată si de aici rezultă și prețul. Poate altor persoane li se pare mai "prețios", însă eu rămân la uleiuri in stare naturală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu