luni, 24 noiembrie 2014

Review "Cremă de zi Pellamar-UVB FPS 28+ / UVA PF 12"


       Într-un articol anterior am vorbit despre rolul nămolului în cosmetică (click aici), făcând referire la produsele Pellamar. Am promis acolo că voi face review cremei de zi pe care o am de 4 luni și pe care o folosesc intens, dar încă mai am mai mult de jumătate. Atunci prețul său era redus, undeva pe la 56 lei. Este un produs profesional ce se găsește în saloanele de cosmetică. Eu am comandat-o de pe site-ul lor: www.pellamar.com

     Descrierea produsului:  Bazată pe o combinaţie unică de componente active, această cremă protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB, oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, menţine hidratarea naturală a pielii, împiedică pigmentarea datorată expunerii la soare.
  
- Extract Pell Amar - sursă naturală de energie pentru piele – ajută la păstrarea funcţiilor pielii supuse diverşilor factori de stres cotidian. Aspectul pielii se îmbunătăţeşte vizibil, capătă fermitate şi elasticitate.
- Factor de protecţie solară - produsul conţine ecran şi filtru care protejază în spectrul radiaţiei UVA şi UVB. Factor neconvenţional de protecţie de natură vegetală - care neutralizează acţiunea radicalilor liberi de orice natură‚ inclusiv cei generaţi de radiaţia solară, completând şi extinzând protecţia asigurată de factorii clasici.
- Extract din seminţe de floarea soarelui - acest concentrat stopează deteriorarea ireversibilă a componentelor pielii, conservându-i structura şi funcţiile.
- Ulei de cătină - un excelent protector natural împotriva radiaţiilor. Este emolient, ajută la păstrarea echilibrului hidric al pielii, conţine vitamine naturale şi acţionează asupra radicalilor liberi.
- Colagen de origine marină – are rol important în procesul de hidratare şi refacere a pielii extract de aloe - hidratant, antiiritant şi calmant.

   Se aplică pe tenul curat, prin masaj uşor pe faţă, gât şi decolteu, pentru a asigura protecţie pe timpul zilei. Se poate utiliza ca suport pentru fard.

   Ingrediente: 

ZINC OXIDE (AND) CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE (AND) GLYCERYL ISOSTEARATE (AND) POLYHYDROXY STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ETHYLHEXYL CINNAMATE, CETEARYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HIPPOPHAE RAHMNOIDES (AND) ALMOUND OIL, MARINE COLAGENE, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT PELL AMAR), ETHYLHEXYLGLYCERIN / PHENOXYETHANOL, HELIANTUS ANNUUS SEED EXTRACT, XANTAN GUM, FRAGRANCE.
  Preț: 70 lei (fără transport)
  Cantitate: 50 ml

  PUNCTE TARI:

 • Este o cremă foarte bună pentru tenul sensibil, cu tendințe de înroșire.
 • Produs profesional
 • Realizată de un medic.
 • Protecție solară UVA și UVB
 • Bază de machiaj
 • Nămol terapeutic ca ingredient activ
 • Nu este deloc lipicioasă și intră rapid în piele.
 • Ajunge pentru foarte mult timp.
 • Ingrediente naturale

  PUNCTE SLABE:

 • Din cauză că este un produs profesional, prețul este ușor piperat (variază de la 56 la 70 lei). Dar pot spune că îsi face toți banii!!!
 • Este mai potrivită persoanelor cu tenul deschis și foarte deschis în cazul în care se iese afară imediat dupa aplicarea cremei. Are o textură mult prea albicioasă.
 • Nu este rezistentă la apă! Deci în zilele foarte călduroase, recomand să se folosească altă cremă cu protecție solară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu