duminică, 28 iunie 2015

Impresii despre Deodorantul Nivea Fresh Natural

         Descrierea produsului: Asigură protecţie 48 de ore, te reîmprospătează şi îţi asigură protecţia de care ai nevoie, pe durata întregii zile.
Formula sa echilibrată este combinaţia optimă între îngrijirea delicată NIVEA şi prospeţimea naturală.

            Cantitate: 150 ml
            Preț: 10-11 lei
            Părerea mea: Motivul pentru care l-am cumpărat a fost presupusul miros proaspăt pe care ar fi trebuit să îl aibă. Spun "ar fi trebuit " pentru că nu a fost așa cum m-am așteptat. Mirosul nu mi se pare a fi unul proaspăt. Nici măcar nu persistă. 48h? Eu am avut zile în care l-am aplicat de 3-4 ori. Dar nu asta a fost deranjant, ci faptul că nu împrospătează deloc. Din contră! Nu mi s-a mai întâmplat până acum cu niciun alt spray. Am crezut că doar mi se pare și am decis să nu îl folosesc câteva zile. Au fost dăți în care îl foloseam și pe acasă, din obișnuință. Normal, niciun miros proaspăt! După ce am încetat să îl mai folosesc, supriză! Era mai bine fără el! 
           În concluzie, nu mă așteptam la un asemenea efect, mai ales că este o firmă cu renume. În loc să împrospăteze, are efectul opus.  Cuvântul "fresh" nu l-a caracterizat. Poate altora li se potrivește, însă eu nu o să-l mai folosesc.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu