marți, 7 iulie 2015

Review Fiolă Floritene cu extract de celule proaspete

         Descrierea produsului:Pentru toate tipurile de ten. Stimulează, favorizează, accelerează regenerarea celulară. Dă tenului un aspect catifelat si strălucitor. Previne și încetinește îmbătrânirea pielii.

     Utilizare: De preferință seara, pe un ten perfect curățat, aplicați câteva picături de extracte de celule proaspete pe față, conturul ochilor,gât și decolteu, prin masaje lejere. Efectuați o aplicare la trei zile timp de două luni sau utilizați de patru ori pe an la schimbarea anotimpurilor, timp de 10-20 de zile.Protejați ochii. 
     Ingrediente: Embrio extract, Water/Aqua,
Diazolidinyl- Urea, PEG-40 Hidrogenated  Castor Oil.
    Cantitate: 3 ml
    Preț: 6, 5 lei

   


     Părerea mea: Am cumpărat această fiolă mai mult din curiozitate, deoarece nu am auzit până acum de extractul de celule proaspete. O folosesc o dată la 3 zile, exact așa cum se precizează în descriere. Aplic conținutul doar pentru conturul ochilor, această zona fiind predispusă prima la apariția ridurilor. Deci o folosesc cu rol de prevenire a ridurilor. A intrat  foarte repede în piele și nu mi-a cauzat nicio iritație. Chiar dacă fiola este mică, sunt sigură că o să îmi ajungă mai mult de o lună. Eu spun că își merită banii, iar faptul că se vinde și la bucată e un mare avantaj. În cazul în care nu mi se potrivește, nu am de ce să fiu dezamăgită ca în cazul în care aș fi cumpărat o cutie întreagă. Mai sunt si fiole cu alte proprietăți: extract de iris+AHA, extract de zmeură, cu colagen, etc. 
Eu sunt mulțumită și voi mai încerca și alte fiole din acceași gamă. Este un produs elvețian și se găsește în unele magazine cu produse naturiste.  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu