luni, 2 decembrie 2013

Review Balsam Nutritiv Yves Rocher

   Descrierea produsului: Un balsam pentru parul uscat, pe baza de lapte de ovaz si migdala dulce bio, cu proprietati hranitoare. Reda structura si hraneste fibra capilara, iar culoarea parului rezista mult mai bine la mai multe spalari succesive. Parul este mai usor de descurcat, are un aspect matasos si stralucitor. Se aplica pe parul umed, dupa fiecare samponare. Se clateste cu apa din abundenta. Nu contine silicon si ingrijeste fibra capilara fara a o incarca. Testat sub control dermatologic. Contine peste 99% ingrediente de origine naturala. Fara parabeni, fara coloranti.
  Ingrediente: Apa, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Benehyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis(sweet almond) oil, Avena Sativa(Oat) Kernel Flour, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed wheat protein, Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Panthenol, Amyl Cinnamal, Linalool, Hexyl Cinnamal, Buthenyl Methylpropional, Cinnamal Alcohol, Phenoxyethanol, Isoeugenol, Hydroxycitronellal.
 Pret:11-12 lei
 Cantitate: 150 ml


   Parerea mea: O sa incep prin a spune ca nu are parabeni, nici silicon. Partea urata e ca are cativa iritanti la finalul listei. Il folosesc de doua saptamani si isi face treaba foarte bine. Parul e fff matasos, iar mirosul unul natural. Ca si calitate, as spune ca efectul e similar cu cel al balsamului cu apa de gheata de la Retetele bunicii Agafia.
  O sa il recumpar, deoarece nu prea am achizitionat produse Yves Rocher, iar acesta mi se potriveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu