duminică, 18 octombrie 2015

Importanța igienei intime: Gelul pentru igienă intimă cu apă de mare și propolis Apimond

         Apimond este o companie de cosmetice 100% naturale și ecologice. Pe lângă produsele apicole, mai există și ape florale (pe care bărbații le pot folosi ca after-shave), uleiuri, unturi,produse ce conțin celule stem, etc.
      Veninul de albine este ingredientul-cheie, deoarece nu sunt multe produse antirid cu venin de albine pe piața românească. Acesta este prezentat ca fiind alternativa naturală la botox, iar vedete precum Kate Middleton, Gwyneth Paltrow și Kylie Minogue au apelat la tratamente faciale cu venin de albine. 
      Am primit spre testare prin intermediul Brander, gelul pentru igienă intimă Apimond. Produsul este disponibil  AICI, la prețul de 22 lei.       Este prima dată când scriu un articol despre igiena intimă, de altfel un subiect foarte important. O să descriu ingredientele principale: apa de mare, extractul de flori de gălbenele, propolisul și pudra obținută din suc de aloe vera. 
      Apa de mare se poate folosi în tratamentul pielii care prezintă iritații trecătoare sau permanente, al pielii deshidratate, eczemelor uscate sau dermatozelor. 
    Gălbenelele  sunt indicate în eczeme, micoze, infecții vaginale. Au acțiune antiinflamatorie și antiseptică. 
    Pudra de aloe vera este cicatrizantă, calmează iritațiile și infecțiile cutanate. 
    Propolisul are proprietăți antibacteriene și vindecă pielea de răni, arsuri, tăieturi.
    Probabil dintr-o greșeală de redactare, propolisul nu este menționat decât în titlu, nu și la ingrediente.   
    Mai jos voi menționa două linkuri cu privire la igiena intimă: 
      În concluzie,trebuie neapărat să folosim produse special destinate zonei intime, iar dușul vaginal nu se efectuează decât dacă este recomandat de ginecolog. Produsul trebuie să aibă PH neutru și să nu conțină parfum sau  parabeni. Nu sunt recomandați bureții de baie. Spălarea se face doar extern!
      Revenind la gelul Apimond, acesta conține ingrediente benefice, așa cum le-am descris mai sus. Nu conține parfum, nici parabeni, nici SLS/SLES  (sodium laureth sulfate/sodium lauryl sulfate). Se poate folosi atât de femei, cât și de bărbați. Este destinat tuturor tipurilor de piele și îl pot folosi și persoanele cu vârsta de peste 7 ani.   În descrierea produsului este menționat faptul că nu afectează PH-ul și poate fi ultilizat și în perioada ciclului menstrual. 
      Un aspect foarte important pe care l-am observat este că nu irită pielea dacă îl folosesc după epilare. Deci poate fi folosit cu succes și pe pielea sensibilă.
      Mă declar mulțumită de produs, are ingrediente naturale, o textură blândă și delicată și poate fi folosit zilnic. De asemenea, mirosul este plăcut (un alt avantaj al gelului).
     Am primit și o broșură cu prezentarea produselor Apimond și deja mi-au făcut cu ochiul multe dintre ele.  
    
    

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu