vineri, 13 noiembrie 2015

Review Cremă de păr Vivanatura cu extracte naturale și petrol

    Descrierea produsului: 



   
         Preț: 8 lei
         Cantitate: 75 ml


         Puncte tari 
  •     Cel mai mare avantaj e că trebuie ținută puțin timp pe păr (între 15 si 45 minute, după dorința fiecăruia). Așa că e potrivită mai ales pentru cine e în criză de timp.
  •       Eu am aplicat-o timp 5 splălări și mai am încă pentru una. Am pus din abundență. Deși am văzut că altor persoane le-a ajuns doar pentru două spălări, la mine lucrurile au stat diferit.
  •    Prețul de 8 lei, destul de ieftin. 
  •    Extractele naturale+ mirosul de petrol care nu persistă după spălare.
   
         Puncte slabe
  •     Deși este împotriva căderii părului, la mine a acționat invers. După prima folosire am observat o ușoară îmbunătățire, dar la următoarele 4 spălări a căzut "la greu". Pur și simplu nu a funcționat. Precizez că nu am folosit crema la fiecare spălare, deoarece scrie și pe ambalaj că e indicat să mărim intervalul între folosiri. Astfel, nu mi s-a îngrășat părul. Nu vreau să îmi imaginez ce se întâmpla dacă o foloseam de fiecare dată. 
  •      Un alt aspect mai puțin plăcut e faptul că mi-a cauzat o mâncărime a scalpului plus numeroase cojițe. După ce am renunțat la folosirea ei, totul a revenit la normal. Deci clar, acesta era un efect al ei. Poate la restul funcționează, dar eu nu am avut noroc de data asta.
 
 

 

2 comentarii:

  1. Se intampla si cu produse mult mai scumpe asa incat ai grija ce cumperi.Rezultate bune in legatura cu caderea parului cred ca le au produsele Gerovital si in special fiolele.
    Cand ai timp intra si pe blogul meu http://marcris84.blogspot.ro/
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut și eu de multe ori crema asta. La începput mi se părea că își face efectul, apoi nu se mai întâmpla nimic și mă săturam eu de mirosul ei. Eu stăteam și peste noapte cu ea în păr.
    Am avut tub mare mereu.
    https://beautybazar.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere