duminică, 15 septembrie 2013

Drojdia de bere-capsule si beneficiile ei

 M-am decis saptamana trecuta sa incep o cura cu drojdie de bere capsule, luata de la un magazin cu produse naturiste. Cutia are 120 de capsule(drojdie de bere cu calciu, fier si zinc) si costa 18 lei. Se iau 4 capsule pe zi, 2 dupa masa de diminata, 2 dupa masa de seara. 
 Mai jos, o sa detaliez beneficiile acestui supliment alimentar.


Drojdia de bere contine proteine (majoritatea aminoacizilor esentiali), toate vitaminele din complexul B,
vitamina D, H, E (biotina), enzime, saruri minerale cu continut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor (12%), lipide (5-10%), glucide si anumite oligoelemente indispensabile vietii (seleniu, crom).

Compozitie :
291 mg drojdie de bere, calciu 275 mg, fier 9 mg, zinc 9 mg

Drojdia de bere are in alcatuire 16 aminoacizi, 14 minerale si 17 vitamine. Este eficienta in combaterea tulburarilor digestive, a celor cardiace, in tratarea depresiilor, a nevralgiilor si a oboselii. Utila in combaterea eczemelor,
a imbatranirii pielii, stimulent natural al glandelor corticosuprarenale, remediu anti-stres, mareste rezistenta la infectii.

Neutralizeaza colesterolul, fiind deci indicata in obezitate;
previne caderea parului. Regleaza metabolismul proteinelor si grasimilor, are efect antianemic, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal.

Actioneaza asupra sistemului nervos, marind puterea de concentrare,ameliorand cefaleele. Amelioreaza oxigenarea tisulara, este un remediu minune impotriva imbatranirii,
ajuta la dezintoxicarea ficatului.

Comprimatele sunt extracte de drojdie, foarte eficiente in terapie, fiind obtinute din culturi de drojdie selectionate astfel incat sa aiba o concentratie ridicata de seleniu si de vitamine din complexul B. Zincul, pe langa rolul protector al organismului, contribuie si la reinoirea celulelor pielii. Fierul contribuie la producerea globulelor sangvine. Calciul are un rol primordial in sinteza celulelor osoase, in mentinerea ritmului cardiac.


Le-am cumparat in special pentru sanatatea parului si a pielii. Cura trebuie sa tina minim 10 zile si maxim 30, dupa care se face o pauza de o saptamana. Daca se doreste, se reia cura imediat dupa pauza. Acesta este un supliment alimentar si nicidecum nu inlocuieste o alimentatie sanatoasa.
 Sunt in a 5 a zi de cura si deja vad imbunatatiri. Nu ma mai simt obosita, iar pielea arata mai sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu