vineri, 20 septembrie 2013

Review: Radiant Professional Make up- Matt Finish Transparent Base

    Descrierea produsului: Matt Finish este o baza transparenta, care ofera o textura mata intr-un strat neted. Poate fi folosita pe toata fata sau doar in zona T pentru a diminua luciul specific si pentru a netezi suprafata pielii..
  Se aplica dupa crema hidratanta, dar inainte de fondul de ten. Machiajul va rezista intreaga zi, fara sa luceasca inestetic.
  Se foloseste un burete de latex pentru rezultate mai bune.

   Parerea mea: 


  Nu mai am cutia sa trec aici ingredientele, dar pot spune ca imi place ca nu e lipicioasa si in cateva secunde intra in piele. Pentru un ten uscat, e obligatorie folosirea unei creme hidratante, asa cum se specifica si in descriere. Pentru ca acele cojite inestetice se incapataneaza sa dispara. Intr-adevar, netezeste fata si nu o lasa sa luceasca. Mi s-a potrivit de minune!

2 comentarii:

  1. Buna, caut si eu acest produs de foarte mult timp, insa vreau sa-l cumpar online, deoarece la mine in oras nu am magazine din care se poate achizitiona. Stii cumva vreun magazin online de unde pot sa-l achizitionez? Daca stii, te rog sa-mi dai de veste pe facebook : Natalya Elena (Natalia Vlaicu) ms mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!Pe net nu e nimic din cate am vazut, doar sa mergi intr-un oras apropiat mai mare, la un magazin de produse profesionale. Pup

    RăspundețiȘtergere