luni, 12 august 2013

Review "Lotiune tonica pentru ten si ochi Yves Rocher"

  Descrierea produsului: Testata sub control dermatologic si oftalmologic. Ingrediente de origine vegetala: extract de ceai verde, extract de ceai alb, extract de ceai din Madagascar, apa de menta salbatica si de musetel bio. Fara ingrediente de origine animala. Flacon din plastic reciclat(25%) pentru reducerea consumului de material plastic.
  O lotiune demachianta pentru ten si ochi, in plus cu efect antioboseala. Tenul este revigorat si luminos, iar semnele se oboseala se estompeaza. Se aplica dimineata si seara cu o discheta din bumbac.

 Ingrediente: Apa, Glicerina, Butylene Glycol, Anthemis Nobilis Flower Extract, Aphloia Theiformis Leaf Extract, Mentha Piperita(Peppermint) Leaf Water, Oleth-20, Oleth-10, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Metylparaben, Allantoin, Propylparaben, Xabtan Gum, Parfum, Camelia Sinesis Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Sodium Hidroxide, Citric Acid, Maltodextrin.

Are 200 ml, iar pretul este in jur de 30 lei.
Se poate comanda de pe site-ul www.yves-rocher.ro

 Parerea mea:


Am constatat ca este si demachiant, dar si lotiune tonica, deci 2 in 1. Demachiaza foarte bine, iar fata ramane tonifiata.Se foloseste atat pentru ochi, cat si pentru ten. Mirosul este unul de plante, extraordinar de frumos. Aceasta lotiune face parte din gama "3 ceaiuri detoxifiante". Dupa cum scrie in descriere, are efect anti-oboseala. Asa este. Imi simt fata revigorata de fiecare data cand o aplic. Ajunge destul de mult timp si nu este nevoie de mult produs pentru a indeparta machiajul.Singurul dezavantaj este ca are cei 2 parabeni, de aceea ii acord nota 9,50! Voi recumpara acest produs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu