miercuri, 14 august 2013

Review Sampon pentru stralucire si rezistenta "Retetele bunicii Agafia"

     Descrierea produsului: Sampon "Stralucire si rezistenta" pe baza de 5 plante spumante si apa de flori de musetel, 350 ml.   
Pentru toate tipurile de par.
Nu contine SLS, parabeni, formaldehide, uleiuri minerale.
Plantele, impreuna cu apa de musetel, confera parului rezistenta, vitalitate si stralucire.
Baza spumanta vegetala din 5 plante spumante - lemn dulce din Ural, amarant, ipsorita siberiana, poligala siberiana, sapunarita rosie – contine un numar mare de saponine, ce curata delicat parul si scalpul, fara ca sa le usuce.
Alte extracte prezente in compozitie: aloe vera, cretusca, verbina, armurariu, ulei din seminte de in, vitaminele B5, C si E, ceara de albine alba, ceara de fructe, proteine de grau.
Atentie! Din cauza concentratiei mari de ingrediente naturale, se pot forma sedimente.
Agitati inainte de utilizare.
Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud, spumati, masati, clatiti. Se poate utiliza zilnic.

Ingrediente: infuzie de musetel, extracte de aloe, cretusca, verbina; magnesium laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, cocoglucoside, guar gum; Extracte de: sapunarita, lemn dulce, amarantus, floarea miresei; sodium chloride; uleiuri de: armurariu, seminte de in; tocopherol (vitamina E), ascorbic acid (vitamina C), panthenol (vitamina B5), ceara alba de albine; citric acid, parfum, extract de polygala amara, benzoic acid, sorbic acid, benzyl alcohol.


  Am dat 18 lei pe el si l-am luat dintr-un magazin naturist. Nu se gaseste chiar in toate magazinele de profil,  dar se poate comanda de pe www.cosmeticaverde.ro sau www.naturissimo.ro.

  Parerea mea: Acest sampon(rusesc),  dar si cel de la Vivanatura (review aici), sunt printre cele mai bune si naturale sampoane pe care le-am folosit. Si Revalid a fost bun, dar nu era bazat pe plante. Acestea doua pur si simplu, abunda! Spala foarte bine parul si il lasa matasos. Mirosul este puternic, de plante. O sticluta de sampon la 350 ml ma tine 2 luni, in conditiile in care ma spal de 2 ori pe saptamana. Si am uitat sa mentionez ca pe acesta il folosesc momentan.


                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu