sâmbătă, 17 august 2013

Review parfumuri

      Vreau sa prezint in aceasta postare parfumurile ce le-am folosit in ultimul timp. Sunt 6 la numar, iar eu le consider destul de bune.




  1. Apa de parfum Little Black Dress- Un parfum fara varsta, mereu elegant, mereu la moda, asemenea clasicei rochii negre care nu poate lipsi din gerderoba niciunei femei. Florile de ciclama, gardenie si ylang si ylang se imbina gratios cu acordurile dulci ale prunei si moscului; categoria floral-orientala
  2. Apa de parfum In bloom by Resse Whiterspoon
    Din pacate, acest parfum nu mai este disponibil in brosura Avon.

  3. Apa de toaleta Slip into..daring-O aroma care scoate la lumina latura sexy a fiecarei femei. Un parfum din categoria oriental-fructata . Note de nectarine,orhidee,piele; categoria oriental-fructata.
  4. Apa de parfum Rare Gold-O compozitie rafinata din categoria florala, creata pentru femeia moderna si fascinanta. Note de lemn de trandafir, magnolie, mosc.
  5. Apa de toaleta Vellvet Hour by Kate Moss-Al doilea parfum al lui Kate Moss ii poarta amprenta faimosului manechin din mai multe puncte de vedere. Kate s-a implicat personal in selectarea aromei acestui parfum, in design-ul sticlei si in alegerea numelui, ce reprezinta pasiunea ei pentru “ora de catifea” – miezul noptii. Kate Moss si-a imaginat acest parfum ca o aroma a noptii, foarte senzuala, cu note accentuate de patchouli si lemn de santal. Impreuna cu parfumeur-ul Emilie Copperman, a inclus in aroma note de piper negru, frezie si casmir, ce-ti confera o senzualitate incredibila, de miez de noapte.In inima parfumului, aroma ultra-feminina de patchouli este condimentata subtil cu nucsoara, care adauga o nota de salbaticie eleganiei sale clasice. Parfumul are la baza note calde, sexy si bogate de lemn de santal, abanos si ambra, care dau nastere unei experiente captivante,seducatoare.
  6. Apa de parfum Viva by Fergie- "Viva este un parfum proaspăt şi neaşteptat, care scoate în evidenţă dualitatea dintr-o femeie. Puternica, dar seducătoare, şi care isi traieste viaţa dupa propriile sale reguli ", a descris Fergie.
    Categoria: floral-proaspata
    Notele de varf sunt racoritoare provenind din ierburi aromate, nufar, bergamota. Notele de mijloc imbina arome delicate de menta, narcisa si lavanda. Viva surprinde apoi prin notele de baza usor masculine de vetiver, acorduri calde lemnoase si mosc.
   Dintre toate, cel mai mult imi place Little Black Dress, pe care l-am inclus in top 5 produse Avon( link aici). Chiar daca pare un parfum mai copilaresc, e plin de incarcatura afectiva pentru mine. Il ador! Si il voi cumpara cat timp va mai exista la Avon! Imi pare rau si pentru In Bloom ca nu se mai fabrica. Totusi, sper sa il introduca din nou, asa cum au facut si cu Rare Pearls, pe care nu l-am descris aici. Slip into Daring e destul de recent, din 2012. Viva poate fi usor confundat cu un parfum barbatesc. Dar mie imi place! Cel de la Kate Moss e micut iar pretul depaseste un 100 lei. De fapt, este singurul dintre toate 6 ce depaseste 100 lei.
  

  Cam atat despre ele..Daca ar fi sa mai spun 2-3 parfumuri preferate, acestea ar fi: U by Ungaro (Reese Whiterspoon), Perceive si Rare Pearls.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu