luni, 12 august 2013

Tratament cu urzica pentru prevenirea caderii parului


    Cu totii stim ca exista multe sampoane ce au in compozitie urzica. Dar atentie! Sunt unele pe care scrie URZICA, dar la ingrediente nu exista urzica. Deci cand cumparati un sampon "cu urzica", la ingrediente trebuie sa scrie "URTICA DIOICA EXTRACT" sau "EXTRACT DE URZICA". 
   Samponul Pepa (cu urzica) din magazinele de cartier, ce are 1 litru si costa 3 lei, nu are urzica, ci doar colorant verde. Nu stiu cum de a obtinut aprobarea de a fi comercializat. Aceeasi poveste si cu samponul Nasim. Personal, recomand Samponul Krauter cu urzica.
  Oricum, in ultimul timp prefer sa ma clatesc cu zeama de urzica. Ori inainte sa aplic samponul, ori dupa, ori in ambele cazuri. Pur si simplu, culeg urzici si le fierb, iar cu zeama rezultata imi clatesc parul. Acesta capata stralucire si rezistenta. Folosirea frecventa a acestui tratament, in combinatie cu alte masti (de exemplu, ulei de masline, ulei de ricin, miere, etc) ajuta la prevenirea caderii parului. Deci daca decidem sa folosim uleiuri sau o alta masca, clatim dupa cu zeama de urzici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu