duminică, 11 august 2013

Review Ser facial organic tonifiant pana in 35 ani "Retetele bunicii Agafia"



  Descrierea produsului: formula unica cuprinde: Maces alb, 5 uleiuri din Siberia si zona Baikal, 3 antioxidanti naturali.
Macesul alb imbunatateste procesul de reinnoire celulara, hraneste intensiv cu vitamina C, are un efect anti-imbatranire.
Pelinul arctic, spanzul de Baikal si leuzea contin antioxidanti naturali, ce impiedica imbatranirea prematura a pielii.
Uleiul de nalba are proprietati antiinflamatorii, uleiul din samburi de mur arctic confera pielii elasticitate si un aspect mat.
Uleiurile de tintaura, iris si catina de Altay aduc un aport bogat de vitaminele A si E, hidrateaza intensiv, confera tonicitate si fermitate.

98% substante de origine vegetala!
Extracte si uleiuri presate la rece, certificate organic de catre ICEA.
Produs testat de Centrul de Cercetari dermatologice din Rusia.
Nu contine: parabeni, coloranti, conservanti sintetici, coloranti, silicon, alcool spirt, uleiuri minerale, parafine.

Ingrediente: Aqua with infusion extract of Rosa Daurica Pallas, Rhaponticum Cartamoides Extract, Helleborus Extract, Artemisia Arctica Extract, Organic Juniperus Communis Extract, Organic Salvia Officinalis Extract, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Heliantus Annuus Seed oil, Hippophae Rhamnoides Altaica Seed Oil, Rubus Chamaemorus Seed oil, Centaurium Umbellatum Oil, Iris Pallida Root Oil, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Organic Parfum.

Prezentare: flacon si sticla bruna, cu pipeta, 30 ml.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare! Din cauza concentratiei mari de ingrediente naturale, se pot forma sedimente. Aplicati pe pielea curata si uscata. Pentru un efect maxim, utilizati de 1-2 ori pe zi, inainte de a aplica crema(serul intensifica actiunea cremei). Serul se poate utiliza si independent.



  Parerea mea:







 Eu folosesc serul fara a aplica o crema dupa. Are un miros natural foarte frumos. Nu e nevoie sa aplici mult. Ajunge cam 3-4 luni daca este folosit intens. Eu il folosesc cam o data pe saptamana, uneori si la doua saptamani, pentru ca mai mult folosesc uleiuri (de argan, migdale, catina, samburi de caisa, avocado, etc).
Hidrateaza foarte bine pielea si ce e de laudat e ca are si acid hialuronic, ingredient recomandat si persoanelor pana in 30 de ani. Intr-adevar este intr-o concentratie mica.

 L-am comandat de pe www.cosmeticaverde.ro la pretul de 18 lei. Se gaseste si in unele magazine cu produse naturiste.

Ii acord nota 10 pentru ingredientele naturale si pentru ca imi hidrateaza si tonifica tenul. O sa il recumpar.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu