miercuri, 7 august 2013

Review "Masca de par cu extract de masline Planet Spa"

        Descriere produs:Tratament intens hidratant pentru toate tipurile de par. Lasa parul moale, usor de manevrat.
       Mod de folosire: Dupa samponat, masati pe par o cantitate generoasa. Lasati masca sa actioneze timp de 10 minute. A se folosi o data pe saptamana.
Ingrediente: Aqua, ceteatyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, dimethicone, dimethiconol, Quaternium 91, Cetrimonium metrosulfate, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, phenoxyethanol, phosphoric acid, hydroxyethylcellulose, benzophenone-3, methylparaben, disodium edta, olea europaea oil, panthenol, olea europaea leaf extract, alcohol denat, CI 155510, CI 19140, CI 42090.
   Are 200 ml, iar pretul variaza de la 20 lei la 32 lei.


 Este singura masca de par de la Avon pe care am folosit-o. Mi-e teama sa mai incerc alta..In primul rand, are alcool. In al doilea rand, are methylparaben, dar si parfum la jumatatea listei, ingrediente ce se trebuiesc evitate. Exista si silicon (ingredientele ce incep cu dimeti), responsabil de disciplinarea parului. Bezophenone-3 este un filtru chimic cu protectie solara, ce se gaseste in cremele pentru plaja. Nu inteleg de ce nu se mentioneaza ca aceasta masca are si filtru UV. Acest lucru ma face sa fiu suspicioasa si sa cred ca nu prea are ce cauta acest ingredient in compozitite. 
     Ingredientele mai bune sunt la coada listei: olea europaea oil, panthenol, olea europaea leaf extract.
    Nu puteau lipsi colorantii..sunt ultimii si sunt 3 la numar.


     Personal, nu am fost multumita de ea.. Are un miros nu prea placut si parul imi sta lipit de cap dupa ce o folosesc. Am utilizat-o inainte de spalare, cat si dupa, cum este recoamdat la modul de utilizare. Acelasi rezultat.
    Ii dau nota 6 si nu o voi recumpara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu